pir isolatieplaten 50mm - De Isolatiehal

  pir isolatieplaten 50mm

  Kiezen voor PIR als isolatiemateriaal levert een groot aantal voordelen op. PIR is redelijk vochtbestendig en al onze PIR isolatieplaten zijn bovendien voorzien van een vlies van dampbestendig aluminium aan beide zijden, waardoor er geen vocht in de plaat door kan dringen. Daardoor is isolatie op basis van PIR, bijvoorbeeld met een dikte van 50mm, prima toepasbaar in vochtige condities. Denk daarbij aan isolatietoepassing ten behoeve van platte daken, spouwmuren en vochtige kelders. PIR is bovendien een licht materiaal. Dat maakt het zeer eenvoudig bewerkbaar zelfs zonder beschermende kleding. Het is daardoor ook gemakkelijk aan te brengen.

  Neem contact op voor al uw vragen!

  PIR 50mm, een tussenmaat die vrijwel altijd volstaat

  Ons leveringsprogramma bevat onder andere PIR isolatieplaten 50mm, zijnde een tussenmaat. De totale diktemaatvoering van ons leveringsgamma varieert van 20 tot 140 mm, overwegend met intervallen van 10mm.

  PIR isolatie 50mm kent een Rd-waarde van 2,25. Dit betreft de warmteweerstand van dit isolatiemateriaal. Dit getal duidt aan dat deze voor dit product zeer goed is. De oppervlakteafmetingen van onze platen zijn standaard 120 x 60 cm. In 1 pak PIR 50mm gaan derhalve 10 platen die u in staat stellen om een oppervlakte van ruim 7m2 te isoleren. Bij onze huidige prijsvoering komt dat neer op nog geen € 15 per m². Het materiaal gaat een leven lang mee. Dat betekent een kleine investering die oneindig lang zorgt voor verbetering van het binnenklimaat en bijdraagt aan energiebesparing.

  Onze klantenservice

  Bestel nu PIR isolatieplaten 50mm of een andere dikte-uitvoering van dit product. Wanneer u het in totaal te isoleren oppervlak invult, berekent onze calculator automatisch het aantal eenheden dat u moet bestellen. Wilt u eerst met ons overleggen welke maatvoering voor uw project ideaal is, dan zijn wij daar graag toe bereid. Voor de levering worden kosten in rekening gebracht. Uw artikelen worden met een palletwagen tot de voordeur geleverd. Daarbij moet u zelf aanwezig zijn.

  Wilt u uw isolatie PIR 50mm liever zelf komen ophalen en leveringskosten besparen? Wij zijn op alle doordeweekse werkdagen geopend tot 17:00. Maak vooraf even een afspraak met ons!

  isolatiehal-isolatieplaten-opslag