Levering in zowel Nederland als België

PIR isolatieplaten B keus

Gunstig geprijsde PIR isolatieplaten

Het fabricageproces van hoogwaardige isolatiematerialen kent verschillende fasen. De grootschalige productie vindt plaats in omvangrijke batches en kent een aanlooptraject. De eerste producten worden dikwijls aangemerkt als isolatie van B keus kwaliteit. Dikwijls dient de productielijn in deze fase namelijk nog te worden bijgestuurd waardoor de eerste output kleine afwijkingen kan vertonen. In de praktijk gaat het om een aanzienlijke hoeveelheid materiaal. Isolatieplaten die als B keus zijn aangemerkt, zijn echter net zo goed bruikbaar ter isolatie van gebouwen als dure A-merk isolatieproducten.

Neem contact op voor al uw vragen!

Vind PIR isolatieplaten 2e keus bij Isolatiehal BV

Isolatiehal BV heeft zich gespecialiseerd in de inkoop van dergelijke B keus PIR platen. Deze kunnen niet onder de oorspronkelijke merknaam op de markt gebracht worden. Vernietigen zou echter zonde zijn. Wij kopen B keus PIR isolatie op, en verkopen die tegen gunstige prijzen aan u.

Kleine schoonheidsfoutjes zoals geringe dikteverschillen, beschadigingen, luchtbellen en beschadigde hoekjes zorgen ervoor dat aan deze producten niet het benodigde A-status keurmerk kan worden toegekend. Zo ontstaat B keus PIR waar de vakman die op de centen let wel raad mee weet. Want de te isoleren oppervlakten, denk aan een dak of vloer, zijn vaak aanzienlijk van omvang. PIR platen B keus verlagen echter de isolatiekosten per vierkante meter aanzienlijk. En dat terwijl de feitelijke isolatiewaarde niet of nauwelijks anders is dan producten van A-kwaliteit.

Snelle terugverdientijd

Isolatie vergt altijd een investering die vervolgens dient te worden terugverdiend door verminderde energielasten en meer woongenot. Door PIR platen B keuze toe te passen, is de investering die men doet nog sneller rendabel.

Kijk gerust eens rond op onze website en aanschouw onze huidige voorraad uiteenlopende producten. Alle zijn vanzelfsprekend uiterst gunstig geprijsd.