PIR Isolatieplaten: Slim, Efficiënt, en Duurzaam - De Isolatiehal

  PIR isolatieplaten

  De Isolatiehal is hét adres voor wie op zoek is naar B-kwaliteit isolatiemateriaal tegen de gunstigste internetprijs. Al decennialang houden wij ons bezig met de handel in isolatiematerialen voor verschillende toepassingen. Ons assortiment bestaat onder andere uit PIR isolatie, glaswolrollen en XPS platen. Allemaal verkrijgbaar tegen de gunstigste tarieven voor zowel de particulier als de zakelijke gebruiker.

  Prijsvoordeel bewerkstellig je als handelsfirma niet zomaar. Dat vergt jarenlange opbouw van een goed inkoopnetwerk. Voor de beste partijen isolatiematerialen benaderen onze leveranciers ons als eerste. Ons inkoopnetwerk strekt zich dan ook uit over heel Europa en heeft een bewezen betrouwbaar imago. Mede door onze focus op specifieke productcategorieën weten wij de inkoop- en dus de verkoopprijzen tot een minimum te beperken.

  Neem contact op voor al uw vragen!

  PIR platen van zeer hoge kwaliteit

  PIR plaat betreft een hard isolatieschuim met de allerbeste isolatie eigenschappen. Zelfs bij geringe dikte is het mogelijk om een Rd-waarde van boven de 2,0 te realiseren. Dat betekent dat de warmteweerstand van het isolatiemateriaal zeer goed is. In de winter blijft het daardoor lekker warm in uw pand. En in de zomer een stuk koeler.

  Zowel de thermische isolatieprestaties als de levensduur van PIR zijn uitmuntend. Een isolatieproject met dit materiaal is bovendien zeer gemakkelijk uit te voeren. De platen zijn licht in gewicht en eenvoudig te versnijden zonder dat dat tot jeuk of huidirritatie leidt. Het lage gewicht waarborgt dat ze zelfs in ‘hangende of verticale positie’ eenvoudig en duurzaam kunnen worden aangebracht.

  Maak direct uw keuze!

  Zoals veel isolatiematerialen is ook PIR isolatieplaat minder goed bestand tegen vocht. Het materiaal is weliswaar niet oplosbaar in water, maar wanneer vocht in de plaat trekt dan zal de warmteweerstand coëfficiënt wat afnemen. Dat is onwenselijk omdat daardoor de isolatie eigenschappen verminderen. Vandaar dat al onze PIR platen worden uitgevoerd met een aluminium cachering aan de buitenzijde. Dat vlies is vochtwerend en zorgt dat de intrinsieke isolatie-eigenschappen van het materiaal langdurig behouden blijven.

  isolatiehal-isolatieplaten-opslag