Op zoek naar Pir isolatieplaten? Bij de isolatiehal zit u goed.

  Pir isolatieplaten

  Op deze website vindt u een uitgebreid assortiment Pir isolatieplaten. Deze Pir isolatieplaten zijn van B-keus kwaliteit. Dergelijke platen worden aangebracht om een huis of bedrijfspand te voorzien van een groter isolerend vermogen. Daardoor blijft het in de winter aangenaam warm. Er hoeft minder geld gespendeerd te worden aan stookkosten.

  Is het zomer dan nemen de temperaturen in de buitenlucht juist toe. Dan zorgen Pir isolatieplaten er juist voor dat koele lucht in de binnen omgeving behouden wordt. Ook zorgt het aanbrengen van dergelijke platen ervoor dat de warmte via daken en muren niet naar binnen wordt doorgegeven. Ook dan bespaart u. Beschikt u namelijk over een airco dan hoeft die als gevolg van Pir isolatieplaten lang niet zo hard te werken en dat scheelt in het elektra verbruik.

  Voor isolatieplaten met een goede kwaliteit tegen een gunstige prijs kunt u op onze website uitstekend terecht.

  Isolatiemateriaal

  Isolatiemateriaal bij de Isolatiehal

  B-keus Pir isolatieplaten, wat zijn dat?

  Onze B-keus isolatieplaten onderscheiden zich van A-keus doordat de producent in geval van B-keus niet de oorspronkelijke garantie op de kwaliteit kan geven. Meestal zijn deze platen het gevolg van de opstartfase van productielijnen. Wanneer nieuwe productiebatches van Pir isolatieplaten worden opgestart, dan duurt het dikwijls even voordat de productielijn optimaal is ingeregeld. De eerste producten vertonen daardoor wel eens wat afwijkingen van hetgeen er op de productverpakking staat. Soms zijn de maatvoeringen niet helemaal correct, zijn er verkleuringen zichtbaar of is er sprake van kleine beschadigingen.

  Ondanks de kleine afwijkingen zijn tweede keus Pir isolatieplaten nog steeds zeer goed te gebruiken voor isolatie doeleinden. Zeker wanneer al het isolatiemateriaal buiten het zicht wordt aangebracht, zullen ze net zo goed voldoen als de dure A-keus producten.

  Kies voor kwaliteit tegen een vriendelijke prijs

  Kiest u voor isolatieplaten van Isolatiehal.nl dan kiest u voor een vriendelijke prijs met behoud van functionele kwaliteit. Bovendien zijn wij een servicegerichte partner. Wij staan u graag met raad en daad te woord met advies over uw isolatieproject. Neem dus gerust contact op met onze organisatie.