PIR platen 30mm - De Isolatiehal

  PIR platen 30mm

  Op onze website vindt u onder andere ons isolatieproduct PIR 30mm. Deze plaat vervaardigd van Polyisocyanuraat – opvolger van het welbekende PUR maar met veel betere eigenschappen – is ideaal voor het isoleren van woningen en andersoortige panden.

  Gebruik PIR isolatie 30mm bijvoorbeeld ten behoeve van wandisolatie. Door de beperkte dikte in relatie tot de hoogwaardige isolatie-eigenschappen, leidt dat nauwelijks tot ruimteverlies. Het is niet langer noodzakelijk om uw wanden met dikwandige isolatiematerialen te bekleden. Een relatief dunne laag PIR van 30mm is in veel gevallen al voldoende voor het realiseren van aanzienlijke inpandige klimatologische verbeteringen.

  Neem contact op voor al uw vragen!

  PIR platen 30mm: weinig ruimtebeslag, goede isolatie eigenschappen

  Onze PIR platen 30mm zijn tweezijdig voorzien van een dampdichte aluminium folie. Wij kiezen daar als leverancier bewust voor. De dampdichtheid die het aluminium bewerkstelligt, zorgt namelijk voor optimaal behoud van isolatie-eigenschappen van het inwendige PIR. Iedere plaat heeft een afmeting van 120 cm bij 60 cm en de PIR platen hebben zoals gezegd een dikte van 30mm. Daarmee realiseert u per pak bestaande uit 16 platen, nagenoeg 12m² isolatieoppervlakte. De warmteweerstand van het isolatiemateriaal die wordt uitgedrukt in de Rd-waarde, bedraagt bij dit type plaat 1,35. Dat is zeer hoog gelet op de beperkte dikte.

  Ons businessmodel

  Onze B-kwaliteit PIR isolatie 30mm is afkomstig van gerenommeerde leveranciers. En dat tegen zo’n lage prijs. U vraagt zich vast af hoe wij dat realiseren. Zit er wellicht een addertje onder het gras?

  Dat wij PIR isolatie 30mm en andere dikte-uitvoeringen van onze isolatieplaten tegen dergelijke gunstige prijzen kunnen aanbieden, komt door ons uitgekiende businessmodel. Dat wordt gevormd door beperking van de overheadkosten, de realisatie van schaalvoordelen door assortimentsfocus en ons strategische inkoopmodel. Het inkoopnetwerk dat wij als handelsmaatschappij in vele jaren tijd hebben weten op te bouwen, is zeer hoogwaardig.

  Daar profiteert u op alle fronten van.

  isolatiehal-isolatieplaten-opslag