PIR platen als vloerisolatie - De Isolatiehal

  PIR platen als vloerisolatie

  PIR is een zeer veelzijdig isolatiemateriaal. Het heeft diverse eigenschappen die het voor iedere klus zeer goed inzetbaar maken. PIR isolatie voor uw vloer, ook dat is een uitstekende optie.

  Een goed geïsoleerde vloer betekent een warme en een droge vloer. Maar u merkt dat in de hele ruimte doordat de luchtvochtigheid in huis veel constanter blijft. U voelt dat zelfs aan uw spieren en gewrichten. Beheersing van de luchtvochtigheid is onder andere essentieel voor het welzijn van mensen met luchtwegaandoeningen zoals astma. Ook mensen die kampen met reumatische aandoeningen hebben er baat bij. PIR vloerplaten garanderen een optimale luchtvochtigheid in huis.

  Neem contact op voor al uw vragen!

  PIR vloerisolatie is optimaal toepasbaar

  PIR vloerplaten hebben een relatief goede Rd-waarde. Zelfs een dunwandige vorm van PIR isolatie t.b.v. uw vloer, isoleert nog uitstekend. Het voorkomt temperatuurdalingen in de winter. U zult niet langer meer tocht voelen. En het voorkomt zelfs de vorming van huisstofmijt en zorgt er tevens voor dat het ontstaan van ongedierte zoals zilvervisjes en pissebedden veel minder kans krijgt.

  PIR isolatie is extra goed toepasbaar voor onder een vloer. Door toepassing van dit materiaal is het mogelijk om ruimtewinst te boeken. Dunwandig PIR isoleert immers ook prima. Bovendien zijn PIR platen voor vloerisolatie zeer vocht- en schimmelbestendig. Dit zijn condities die de meeste kruipruimten direct onder vloeren kenmerken. Echter ook t.b.v. isolatie van bovenvloeren is het materiaal zeer goed toepasbaar.

  Kies een isolatieplaat met aluminium vlies

  Ons assortiment PIR vloerisolatie bevat vooral producten die zijn voorzien van een dunne aluminiumfolie. Die verbeteren het vochtwerend vermogen andermaal en maken de platen nog gemakkelijker verwerkbaar.

  Wilt u B-keus PIR platen voor vloerisolatie aanschaffen tegen de meeste gunstige prijs? In dat geval bent u bij Discount Isolatie aan het juiste adres. Wij bieden u de beste producten tegen de beste prijs. Advies nodig? Laat het ons gerust weten.

  isolatiehal-isolatieplaten-opslag