Levering in zowel Nederland als België

Pir platen B keus

Isolatiehal.nl beschikt over een zeer breed assortiment Pir platen van B keus kwaliteit.  Ze kunnen gebruikt worden om woningen en bedrijfsgebouwen mee te isoleren. Het effect is dat warmte in de koude maanden beter binnen blijft en u zo op met name stookkosten bespaart. In de warme zomermaanden zorgen de isolatieplaten ervoor dat het binnen niet zo warm wordt. Zeker het dak van een gebouw kan qua temperatuur aardig oplopen. Door isolatie aan te brengen, blijft het lekker koel binnen. Heeft u een airco dan gebruikt die bovendien minder energie. Door te kiezen voor B keus Pir isolatieplaten bespaart u nog eens extra. Wij leveren u platen van goede kwaliteit maar tegen een gereduceerde prijs.

isolatiehal-isolatieplaten-opslag-2
Neem contact op voor al uw vragen!

Wat zijn B keus Pir platen?

Het onderscheid tussen A en B keus Pir isolatieplaten zit in de garantie die de producent op de kwaliteit kan geven. Tweede keus materiaal voldoet niet meer aan één of meer productie eisen die de fabrikant stelt en mag daarom niet meer onder de oorspronkelijke naam en kwaliteitsaanduiding verkocht worden. Dergelijke B keus Pir platen ontstaan onder andere bij het opstarten van nieuwe productiebatches. Alvorens de productielijn helemaal goed is ingeregeld, wordt er dikwijls eerst een opstartperiode gehanteerd waarin wel al wordt geproduceerd maar waarin er nog wordt gefinetuned ten aanzien van de instellingen.

De verschillen in producten zijn vaak beperkt en kunnen onder andere betrekking hebben op minimale afmetingsafwijkingen, kleine beschadigingen of verkleuringen. Ondanks die afwijkingen zijn B keus isolatieplaten nog goed te gebruiken, met name wanneer het isolatiemateriaal minder goed zichtbaar is in het gebouw.

Isolatiehal.nl: kwaliteit tegen een vriendelijke prijs

Bekijk het assortiment Pir platen van B keus op onze website. Bestel direct of neem contact op voor advies bij uw project. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over veel affiniteit met isolatievraagstukken. Wij helpen u graag bij het maken van keuzes