Levering in zowel Nederland als België

PIR platen kopen van de allerbeste kwaliteit

Met de al maar stijgende energieprijzen besluiten steeds meer mensen om hun woning of bedrijfspand beter te isoleren. Dit werkt immers 2 kanten op. Als gevolg van isolatie blijft het in de zomer koeler in een pand. En in de winter gaat juist minder stookwarmte verloren. Dit scheelt t.a.v. de kosten voor zowel airconditioning als centrale verwarming. Overweegt u om te isoleren? Dan kunt u voor de meeste projecten het beste PIR isolatie kopen.

Wilt u PIR kopen, kies dan voor B-keus isolatiematerialen. Dan weet u zeker dat u over de beste kwaliteit beschikt en u een optimaal isolatierendement zult behalen. Uw investering verdient zich zo razendsnel terug.

Neem contact op voor al uw vragen!

Waarom juist PIR plaat kopen?

PIR is beschikbaar in de vorm van hardschuim isolatieplaten met een geelachtige kleur. In veel gevallen is de plaat voorzien van een aluminium laag die zorgt voor extra vochtwerendheid. Dat maakt PIR isolatie kopen vooral aantrekkelijk met het oog op de isolatie van platte daken. Een plat dak zorgt immers van nature voor verstoring van het binnenklimaat.

PIR plaat kopen doet u echter ook voor andere doeleinden zoals:

  • Isolatie van een hellend dak.
  • Als vloerisolatie.
  • Ter isolatie van spouwmuren.

Het materiaal is universeel inzetbaar t.b.v. vrijwel ieder isolatieproject. Vochtige omstandigheden vormen daarbij geen belemmering.

De beste leverancier

PIR isolatie kopen gaat heel gemakkelijk via de webshop van Discountisolatie. Kies de gewenste uitvoering, dikte en Rd-waarde. Geef aan hoeveel m2 u wilt isoleren en onze calculator rekent uit hoeveel PIR platen u exact moet kopen om uw project ten uitvoer te kunnen brengen. Tevens worden de verzendkosten automatisch berekend. Wij leveren al onze artikelen af met een palletwagen tot aan de deur.

Wilt u een offerte aanvragen voor PIR via De Isolatiehal maar uw artikelen zelf op komen halen? Wij zijn door de weeks tijdens reguliere kantooruren geopend. Maar maak het beste vooraf een afspraak om uw artikelen te komen ophalen.

isolatiehal-isolatieplaten-opslag