Levering in zowel Nederland als België

Pir platen

Tegenwoordig wordt het steeds belangrijker om woningen en bedrijfsgebouwen te voorzien van een goede isolatie, zoals pir platen. Dat komt omdat de energielasten al maar stijgen, met name omdat de energiebelasting op gasverbruik ieder jaar weer omhooggaat.

Er is echter een manier om de energieconsumptie van een gebouw te beperken. Gebouwen kunnen namelijk extra geïsoleerd worden. Pir platen zijn hoogwaardige isolatieplaten waarmee onder andere muren en plafonds kunnen worden geïsoleerd. Door een dergelijke vorm van isolatie aan te brengen, houdt u in de winter de warmte binnen waardoor u op stookkosten bespaart. In de zomermaanden zorgt het isolatiemateriaal dat de koele lucht via de airco behouden blijft in het gebouw. Dat scheelt elektriciteitsverbruik.

isolatiehal-isolatieplaten-opslag-2
Neem contact op voor al uw vragen!

Het assortiment van Isolatiehal.nl

Isolatiehal.nl biedt een zeer breed assortiment aan isolatiematerialen. Wij leveren ook Pir platen tegen een gunstige prijs. Anders dan Pur isolatie, zijn Pir platen vervaardigd van polyisocyanuraat. Dit wordt gevormd door isocyanaten waaraan katalysatoren van drijfgassen worden toegevoegd. Pir platen zijn over het algemeen iets duurder dan Pur platen maar hebben een aantal aantrekkelijke eigenschappen:

  • Ze nemen geen vocht op, hebben veelal een dampremmende laag en kunnen dus onder vochtige condities worden gebruikt.
  • Ze zijn lichtgewicht en zeer eenvoudig verwerkbaar.
  • Ze kennen een zeer goede brandwerendheid en vallen binnen brandklasse B.
  • ze zijn in tegenstelling tot glaswol – een ander type isolatiemateriaal – vezelloos. Dit voorkomt gezondheidsrisico’s bij het verwerken en aanbrengen van de platen.
  • De platen zijn in de meeste gevallen zelfs beloop- en belastbaar.

Isolatiehal.nl: voor al uw isolatiemateriaal

Ons assortiment bestaat uitsluitend uit gunstig geprijsde, B-kwaliteit materialen ten behoeve van isolerende doeleinden waaronder dus Pir platen. Wij bieden uitstekende kwaliteit tegen een lage prijs.

Wilt u uw woning of bedrijfspand isoleren? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag ten aanzien van de aanschaf van het juiste isolatiemateriaal.