Levering in zowel Nederland als België

Pur Isolatie

De voordelen van Pur isolatie

Het belang van het vakkundig isoleren van woningen en gebouwen wordt steeds groter. De lasten voor energie (zowel elektriciteit als gas) nemen toe en veel gebouwbezitters willen die lasten vanzelfsprekend beperken. Een van de factoren die de kosten steeds verder opdrijft is de almaar stijgende belasting op energieverbruik waarmee de overheid de gebruiker wil laten betalen. Deze belasting komt voort uit de klimaatdoelstellingen die moeten worden gehaald. Een van de manieren waarop u uw kosten voor energieverbruik kunt beperken betreft het toepassen van bijvoorbeeld Pur isolatie.

isolatiehal-isolatieplaten-opslag-2
Neem contact op voor al uw vragen!

Wat is Pur isolatie van isolatiehal.nl?

Het wordt tegenwoordig niet heel veel meer gebruikt. Pir isolatie wordt daarentegen weer een stuk meer gebruikt. Pur wordt ook wel aangeduid met PU en is een belangrijke familie van polymeren met een zeer groot aantal toepassingen. De chemie wordt toegepast in onder andere verven en coatings zoals autolakken maar ook in schoenzolen. De aanzienlijke druksterkte, treksterkte en vloeistofwerendheid van Pur, zorgen ervoor dat het ook kan worden toegepast als isolatieschuim.

Pur isolatie kan in de vorm van platen worden toegepast maar er is ook een spuittoepassing, het zogenaamde Purschuim. Isolatiehal.nl beschikt over een groot aantal verschillende isolatieartikelen waaronder Pur isolatie. Wij beschikken echter ook over Pir isolatie artikelen. Enkele voorbeelden van producten die wij kunnen leveren:

  • Glaswol rollen;
  • Xps platen;
  • Resol;
  • Etc.

Al dit soort producten helpen om de lucht binnen het gebouw op temperatuur te houden. In de zomer blijft het lekker koel en in de winter houdt deze isolatie de warme lucht vast.

Waarom isolatiehal.nl?

Isolatiehal.nl beschikt over een breed assortiment goed betaalbare soorten isolatiematerialen waaronder dus Pur en Pir isolatie. De prijs is altijd goed, maar binnen ons assortiment is er ook voldoende keus om een optimaal product te kiezen voor uw specifieke project. Dat is bovendien iets waarin wij graag adviseren.

Voor Pur isolatie of andere isolatieproducten komt u natuurlijk naar isolatiehal.nl. Bel of mail ons direct!