Levering in zowel Nederland als België

PUR isolatieplaten

PUR isolatie platen kopen

Hoewel PUR isolatieplaat wat minder populariteit geniet dan jaren geleden, wordt het nog steeds veelvuldig toegepast om gebouwen en huizen mee te isoleren. Wanneer uw woning al wat gedateerd is kunt u door toepassing van PUR isolatie de isolatiewaarde van uw huis aanzienlijk verhogen. Dit heeft als effect dat de stookkosten behoorlijk zullen afnemen en uw woning of gebouw veel milieuvriendelijker wordt. Er zijn dan ook subsidies beschikbaar voor het (laten) aanbrengen van extra isolatie. Een bijkomend voordeel kan zijn dat het energielabel van uw gebouw verbetert. Daardoor zal ook de waarde van uw huis of gebouw stijgen.

isolatiehal-isolatieplaten-opslag-2
Neem contact op voor al uw vragen!

PUR isolatieplaten bieden diverse voordelen

PUR isolatie wordt vervaardigd van polyurethaan. Dit kan beschouwd worden als een kunststof die wordt gevormd uit een zogenaamd polyool in combinatie met isocyanaat. Isocyanaten worden ook wel toegepast in lakproducten en lijmen en zijn dus chemisch van aard. PUR is toepasbaar in zowel schuim- als plaatvorm. PUR schuimisolatie kan machinaal in hoekjes, kiertjes en naadjes gespoten worden. Dit zijn zones die moeilijk door middel van PUR isolatieplaten kunnen worden afgedekt.

PUR isolatieplaat wordt onder andere gebruikt als isolatiemateriaal t.b.v. vloer-, plafond-, dak- en spouwmuurisolatie. Deze platen zijn eenvoudig aan te brengen en hebben een vochtafstotende werking. Daarnaast werkt PUR brandvertragend en zorgt het voor een akoestische barrière.

Uiterst gunstig geprijsde isolatieproducten

Isolatiehal.nl beschikt als aanbieder van B-keus isolatiematerialen over het meest prijsgunstige assortiment dat online beschikbaar is. Wilt u PUR isolatie platen kopen tegen de allerlaagste prijs, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze producten zijn van A-kwaliteit maar vertonen esthetische afwijkingen die in de functionele praktijk geen rol spelen.

Door middel van PUR isolatie zorgt u voor een thermische opwaardering van uw gebouw. En ook voor PIR-gebaseerde isolatieproducten kunt u bij ons terecht. Advies nodig over welk product het beste voor u is? Neem vandaag nog contact met ons op!