Op zoek naar pur platen? Bij de isolatiehal zit u goed.

  Pur platen

  Het wordt al maar essentiëler om woningen en utiliteitsgebouwen goed te isoleren met bijvoorbeeld pur platen. De overheid voert een beleid waarbij door middel van energiebelasting de energielasten steeds verder worden verhoogd zodat de verbruiker betaalt voor de milieubelasting die een en ander met zich meebrengt. In vele landen in Europa zal ook de komende jaren een steeds strenger milieubeleid worden gevoerd door overheden om de milieudoelstellingen te kunnen halen.

  Een manier om de energielasten van een gebouw te beperken, is door te zorgen voor een goede isolatie. Pur platen vormen een oplossing voor uitstekende isolatie van wanden en plafonds.

  Geleverd via isolatiehal.nl

  Isolatiehal voert een breed assortiment van allerlei soorten isolatiematerialen waaronder Pur Platen. Deze platen zijn gemaakt van PU hetgeen de afkorting is voor polyurethaan. Polyurethaan is een verzamelnaam van allerlei polymeren die voor verschillende doeleinden worden toegepast. De toepassing varieert van de verwerking in verfsoorten en autolakken tot integratie in schoenzolen. Ook zijn er isolatieplaten van Pur die uitblinken op diverse gebieden zoals druk- en treksterkte. Het zijn degelijke, bouwkundige elementen. De belangrijkste eigenschap van Pur platen is echter hun goede isolatiewaarde.

  De platen leveren isolatievoordelen in zowel zomer als winter. In de winter beperken ze de stookkosten doordat ze de warme lucht binnenhouden. In de zomer zorgen ze ervoor dat door airco’s gekoelde lucht, langer binnen blijft hangen waardoor het klimaatsysteem minder energie consumeert.

  Isolatiemateriaal

  Isolatie bij de Isolatiehal

  Isolatiehal.nl voor al uw isolatiemateriaal

  Onze firma biedt diverse typen Pur platen aan voor specifieke toepassingen. Enkele voorbeelden van producten uit ons assortiment:

  • Platen met daarop aangebracht een coating van aluminium;
  • Platen met schuine zijde;

  Ons assortiment bestaat enkel uit gunstig geprijsde, B-kwaliteit isolatiematerialen waaronder Pur platen. U betaalt nooit te veel voor een excellente kwaliteit. Isolatiematerialen aanschaffen voor bouwkundige toepassing: neem contact op met isolatiehal.nl.