PIR spouwmuurisolatie platen - De Isolatiehal

  Spouwmuurisolatie

  PIR spouwmuurisolatie platen

  Om de klimaatdoelstellingen te halen zet de Nederlandse overheid onder andere in op het stimuleren van de isolatie van woningen en gebouwen. Dat zorgt immers voor sterk verminderd energieverbruik. De gasprijzen rijzen bovendien momenteel de pan uit. Het aanbrengen van PIR spouwmuurisolatie is met andere woorden niet alleen goed voor het milieu, het scheelt ook flink in energiekosten. Dat merkt u direct in uw portemonnee. Een investering in isolatie is daardoor extra snel terugverdiend.

  Neem contact op voor al uw vragen!

  Spouwmuurisolatie platen van De Isolatiehal

  Een spouwmuur vormt een methode om vocht te weren uit baksteengevels die vooral in Nederland wordt toegepast. Zo’n spouwmuur bestaat uit een binnenmuur en een buitenmuur met daartussen een open ruimte, ‘de spouw’ genaamd. Deze systematiek van bouwen voorkomt dat vocht door de relatief poreuze buitenmuur heen naar binnen trekt. Wanneer een woning niet wordt voorzien van spouwmuurisolatie gaat met name in de winter onnodig veel binnenwarmte verloren via de spouwmuren waardoor uw gasrekening t.b.v. centrale verwarming zal oplopen. Door het toepassen van PIR spouwisolatie wordt dit voorkomen.

  Spouwmuurisolatie platen worden toegepast bij de realisatie van nieuwe gebouwen met spouwmuursystematiek. De loze ruimte wordt dan met PIR spouwmuurisolatie opgevuld. PIR is waterbestendig en heeft niet de neiging om vocht op te nemen. Het isoleert daarentegen uitstekend en kan derhalve goed worden toegepast in een relatief vochtige spouwomgeving.

  Een uiterst gunstig geprijsd assortiment

  Waarom zou u te veel betalen voor uw isolatiematerialen? Isolatiehal.nl biedt een breed assortiment PIR spouwisolatie en isolatiematerialen voor andere doeleinden die kleine, onwenselijke afwijkingen hebben opgelopen tijdens het productieproces. Kleine verschillen in lengte, vouwen in de folie of afgebroken hoekjes zijn enkel in esthetisch opzicht afwijkend. Dergelijke PIR spouwmuurisolatie kunnen wij echter tegen gunstige prijzen inkopen en doorverhandelen.

  Met Isolatiehal wordt isoleren een wel heel aantrekkelijke optie.