Levering in zowel Nederland als België

Muurisolatie: De Sleutel tot een Comfortabel en Energiezuinig Huis

Er zijn verschillende methoden om een muur in jouw woning of gebouw te isoleren. Muurisolatie is van essentieel belang om de temperatuurbeheersing in een ruimte te bevorderen. Met name via de buitenmuren zal in de wintermaanden veel warmte naar buiten toe ontsnappen. De stookkosten kunnen behoorlijk oplopen, wil je het binnen een beetje aangenaam houden.

Wellicht hanteer je niet in iedere ruimte dezelfde temperatuur en wil je vooral dat het in de ruimten waar je veel verblijft aangenaam warm blijft. Ook het isoleren van binnenmuren is dan essentieel zodat de warmte geconcentreerd blijft en zich niet naar onbewoonde delen toe verspreidt.

Wist je dat muurisolatie echter ook in de zomer een belangrijke functie vervult? Wanneer de buitentemperatuur oploopt kan het onaangenaam warm worden binnen. Muurisolatie voorkomt dat. Maak je gebruik van een airco dan profiteer je langer van de koele lucht die deze genereert.

Neem contact op voor al uw vragen!

Isolatie voor ieder type muur

Het isoleren van een spouwmuur of een binnenmuur is nogal een verschil. Wil je een bestaande spouwmuur isoleren dan kan je de open ruimte die tussen de buiten- en de binnenmuur aanwezig is (de spouw) opvullen met vloeibaar PUR-schuim. Bij nieuwbouw heb je ook de mogelijkheid om muurisolatieplaten in de spouw aan te brengen. Anders dan bij een binnenmuur vaak het geval is, kenmerkt een spouwmuur zich door de aanwezigheid van vocht. Glaswolplaten zijn prijsgunstig, vochtbestendig en nauwelijks vocht doorlatend, net wat jij nodig hebt. Voor een nog betere waterbestendigheid kies je echter voor muurisolatie die voorzien is van een niet water doorlatende vlies.

Spouwmuren en binnenmuren kunnen beiden ook aan de binnenzijde van de ruimte worden geïsoleerd. Daarbij is het van belang dat de dikte van de isolatie de ruimte niet onnodig verkleint. Wij bieden isolatiematerialen aan in variërende dikten.

Voor vergaand advies en de allerbeste prijs

In onze webshop kun je zelf aangeven welk type muur je wilt isoleren. Wij bieden diverse B-keus isolatiematerialen aan waarmee je jouw muurisolatie-project vorm kunt geven. Door ons geavanceerde inkoopnetwerk en onze uitgekiende inkoopstrategieën, kunnen wij beschikken over de beste kwaliteiten muurisolatie van de beste merken tegen gunstige inkoopprijzen. En dat zorgt ervoor dat wij budget verkoopprijzen kunnen hanteren voor al onze B-merken muurisolatie.

Profiteer direct!