Optimale Comfort en Energie-efficiëntie met Vloerisolatie - De Isolatiehal

  Optimale Comfort en Energie-efficiëntie met Vloerisolatie

  Vloerisolatie wordt direct onder de vloer op een etage van een woning of gebouw aangebracht. Het zal je wel bekend zijn dat een goed geïsoleerde woning of een goed geïsoleerd gebouw goed is voor jouw portemonnee. Vloerisolatie is een van de vormen van isolatie die daaraan bijdragen.

  Door vloeren te isoleren worden barrières gecreëerd waardoor warmte niet naar boven en naar buiten toe kan ontsnappen. Vloerisolatie heeft echter nog meer voordelen:

  • De vloer zal minder koud aanvoelen;
  • Je zal minder tocht ervaren;
  • De vochtigheid in de woning of het gebouw neemt af.

  Neem contact op voor al uw vragen!

  Verschillende soorten vloerisolatie

  Wanneer men voor vloerisolatie kiest dan zijn er verschillende opties. Wat men het beste kan kiezen hangt af van de omstandigheden in het gebouw. PIR isolatie is de opvolger van PUR-materialen en wordt veel als isolatiemateriaal voor vloeren gebruikt. Dat komt omdat PIR een betere drukvastheid heeft dan PUR. Daardoor kan de vloer beter belast worden.

  Hoewel vrijwel alle isolatiematerialen waterafstotend en beperkt waterdoorlatend zijn, vragen vochtige omstandigheden toch om specifieke vormen van vloerisolatie. EPS en XPS, al dan niet voorzien van een aluminium (niet doorlatende) vlies, zijn zeer geschikt als isolatiemateriaal voor de vloer in vochtige woningen.

  Profiteer van ons gunstige aanbod B-keus isolatieproducten

  De B-keus vloerisolatieproducten in ons assortiment zijn van optimale kwaliteit. Dankzij het enorme inkoopnetwerk en de hantering van specifieke inkoopstrategieën, kunnen wij van De Isolatiehal een vloerisolatieassortiment aanbieden tegen budget prijzen. Profiteer van de financiële voordelen en het extra woongenot dat deze vorm van isolatie je biedt. Het milieu profiteert direct met je mee.

  isolatiehal-isolatieplaten-opslag