Levering in zowel Nederland als België

Uw zolder isoleren met PIR

Een zolder isoleren gaat heel handig met behulp van PIR platen. Wilt u besparen op stookkosten, dan kun u het beste op zolder beginnen met isoleren. Warme lucht stijgt namelijk op en verdwijnt zo vanuit de woonkamer richting de hoger gelegen zolderruimte waarna deze ‘kostbare’ lucht via een ongeïsoleerde dakconstructie naar buiten toe ontsnapt. U kunt zowel de vloer als het plafond van de zolder isoleren. Op die manier blijft de warmte beter behouden op de onderliggende verdiepingen.

Neem contact op voor al uw vragen!

PIR isolatie, niet alleen voor toepassing op zolder

Een zolder isoleren gaat dus prima met PIR platen. Deze platen zijn namelijk makkelijk verwerkbaar en ook nog eens licht van gewicht. U snijdt ze eenvoudig op maat en ze zijn goed beloopbaar. PIR is dan ook een van de beste isolatiematerialen die er maar verkrijgbaar zijn.

PIR isolatie is echter niet alleen geschikt voor de zolder. Ook ten behoeve van spouwmuren, voorzetwanden, benedenvloeren en badkamers realiseert men met PIR een hoog isolatierendement. De platen zijn ook nog eens voorzien van een vochtwerend vlies, waardoor isolatie van natte ruimten er ook prima mee kan geschieden. Wist u dat het daarom zelfs mogelijk is om aan de buitenzijde met PIR te isoleren? Denk bijvoorbeeld aan een plat of hellend dak.

Bestel direct en ga aan de slag

Wanneer u weet hoeveel vierkante meter u wilt isoleren, dan is uw bestelling via onze webshop zo geplaatst. Selecteer de gewenste plaatdikte om uw zolder mee te isoleren en onze calculator rekent direct voor u om hoeveel pakketten met PIR platen u dient te bestellen.

Maak u daarbij geen zorgen om de prijs en de kwaliteit. Al onze isolatiematerialen worden namelijk via uitgekiende procedés ingekocht bij enkel de beste leveranciers. Dat betekent topkwaliteit isolatie maar tegen de laagst mogelijke prijs.