Levering in zowel Nederland als België

Waarom isoleren met PIR plaat?

Waarom isoleren met PIR plaat?

PIR isolatie wordt veelal beschouwd als de doorontwikkelde versie van PUR-platen. Deze vorm van isolatiemateriaal heeft een groot aantal voordelen t.o.v. alternatieve materialen. Wij noemen er graag een paar:

  • Met een lambdawaarde van 0.022 isoleren PIR isolatieplaten optimaal.
  • Door deze goede isolatiewaarde komt u toe met dunwandige platen. Dat zorgt ervoor dat de laagdikte beperkt kan blijven. Zo verliest u geen essentiële ruimte onder het dak of de vloer.
  • PIR isolatieplaat is in gewicht tot wel 4 keer zo gering als bijvoorbeeld bij toepassing van rotswol.
  • Door de enorme drukvastheid kennen dergelijke platen een goede beloopbaarheid. Zowel t.a.v. isolatie van uw daksectie als bij toepassing in de vorm van vloerisolatie functioneert dit type plaat optimaal.
Neem contact op voor al uw vragen!

PIR platen zijn extra geschikt voor ons klimaat

Ons West-Europese klimaat kenmerkt zich door schommelingen in temperatuur en zo nu en dan flinke perioden van neerslag. Dat stelt eisen aan de toepassing van het isolatiemateriaal. PIR plaat functioneert hier uitstekend omdat het niet vocht absorberend is. PIR platen voorzien van een aluminium folielaag zijn extra vochtbestendig en behouden hun isolatie eigenschappen nog beter. Bovendien kan de folielaag optimaal gebruikt worden voor verkleving en verlijming van de PIR isolatieplaten.

In onze webshop hebben wij PIR isolatieplaat voorzien van aluminium vlies in diverse uitvoeringen en afmetingsdimensies beschikbaar. Vraag ons gerust naar de optimale uitvoering voor uw project.

Ga alleen voor de laagste prijs!

Isoleren is altijd een dankbare investering. Niet alleen start u direct met het besparen van energielasten maar ook met het leveren van een bijdrage aan het milieu. Toch wilt u uw investering begrijpelijkerwijs zo snel mogelijk terugverdienen. Speciaal voor u levert De Isolatiehal PIR isolatie van de beste kwaliteit tegen een optimale prijs.

Al onze B-keus isolatiematerialen worden onder zo gunstig mogelijke condities door ons ingekocht. Onze focus, onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk helpen ons om zowel de inkoop- als de verkoopprijs van al onze PIR plaat zo laag mogelijk te houden.

isolatiehal-isolatieplaten-opslag