Levering in zowel Nederland als België

Wat is glaswol isolatie?

Wat is glaswol isolatie?

Isolatie vervaardigd uit glaswol wordt geproduceerd uit een combinatie van zandkorrels en gerecycled glas. Van de vele soorten isolatiematerialen die voor bouwkundige toepassing worden ingezet, is dit het populairste isolatiemateriaal in de Nederlandse bouwwereld. Afgezien van uitstekende eigenschappen op thermisch gebied, is dit materiaal ook onbrandbaar en zorgt het voor akoestische demping. De prijzen zijn bovendien zeer gunstig en het is eenvoudig op maat te versnijden.

Glaswol rollen zijn in verschillende diktes verkrijgbaar en in een lengte tot wel 9 meter. Daarmee isoleert u een oppervlak van nagenoeg 11 vierkante meter in een oogwenk.

Neem contact op voor al uw vragen!

Isolatie o.b.v. glaswol is multi-toepasbaar

Glaswol isolatie kan op verschillende plekken en manieren worden toegepast. Het is toepasbaar om platte daken mee te isoleren zodat de warmte niet ongewenst wordt afgevoerd. In de zomer zorgt de isolatielaag er juist voor dat het binnen onder het plat dak koeler blijft.

Glaswol rollen zijn ook eenvoudig in te klemmen tussen de spanten van een zadeldak ter isolatie van de zolderverdieping. Afgezien van temperatuurbeheersing zorgt de isolatie er ook voor dat tochtigheid wordt voorkomen en dat vochtvorming in de ruimte wordt tegengegaan. Kies voor glaswol isolatie met vlies wanneer u extra dampdichtheid wilt bewerkstelligen. De gunstige eigenschappen worden dan extra versterkt.

Goedkoop, goedkoper, goedkoopst

Discount Isolatie richt zich enkel op de levering van 100% beproefd isolatiemateriaal. Wij leveren alleen B-keusmaterialen. Toch waarborgen wij dat u de allerbeste prijs krijgt waardoor uw isolatieproject zich nog sneller zal terugverdienen. Wij kopen grote, aantrekkelijke partijen glaswol rollen in. Daartoe beschikken wij over een zeer breed inkoopnetwerk. Door onze uitgekiende bedrijfsvoering zijn wij in staat om isolatie op basis van glaswol, XPS of PIR tegen de allerbeste prijs aan u te kunnen aanbieden.

Begin nu met geld verdienen door uw pand te isoleren! Onze website biedt met zekerheid alles wat u daarvoor nodig heeft.