XPS 2 cm isolatie - De Isolatiehal

  XPS 2 cm isolatie

  Ons product bestaande uit platen van 2 cm XPS, is het dunst beschikbare product op het gebied van geëxtrudeerd polystyreen dat wij in ons assortiment voor u ter beschikking hebben. Toch biedt een dergelijke dunne isolatieschil al een goede mate van isolatie. De Rd-waarde bedraagt 0,6.

  Het product wordt geleverd in plaatvorm (harde platen) met een afmeting van 125 centimeter x 60 centimeter. De platen zijn echter zeer gemakkelijk te versnijden op maat. Bij deze dikte gaan er maar liefst 21 platen in een pak, voldoende voor bijna 16m2 isolatie. Gebruikt u XPS als ondervloer van 20mm dikte, dan heeft u voor een standaard woonkamer slechts 3 pakketten nodig. U isoleert dan met topkwaliteit materiaal voor nog geen € 4,- per m2.

  Neem contact op voor al uw vragen!

  20 mm XPS tegen de laagste prijs binnen deze productgroep

  Afgezien van goede isolerende eigenschappen op thermisch gebied, gaat er ook in akoestische zin een dempend effect uit van een XPS ondervloer van 20mm. Het voordeel van XPS is bovendien dat het vochtbestendig is. Mocht er sprake zijn van een vochtige woning of van een vloer met naden die regelmatig nat gereinigd wordt, dan wordt het isolatiemateriaal daardoor in het geheel niet aangetast.

  XPS met een dikte van 2 cm volstaat vaak als isolatiemateriaal ten behoeve van een ondervloer. Met een dergelijke dunne laag wordt de vloer ook niet onnodig veel opgehoogd. Heeft u ruimte voor een dikkere laag isolatiemateriaal, dan kunt u ook kiezen voor een dikte van 3 of 4 cm voor extra isolerend vermogen. Het maximum bedraagt vooralsnog 10 cm dikte.

  Hoe kunt u bestellen?

  Bereken hoeveel vierkante meter u wilt isoleren. U hoeft dat getal vervolgens alleen maar in onze calculator in te vullen en het aantal te bestellen pakketten wordt voor u berekend. Probeer rekening te houden met zo’n 10% extra benodigd materiaal, omdat u waarschijnlijk ook platen zult moeten versnijden.

  Reken vervolgens direct uw pakketten af en uw 2 cm XPS zal worden geleverd op de door u aangeduide leverdatum. Zorg dat u zelf paraat bent om ze in ontvangst te nemen. Is dat lastig? Maak dan een afspraak om uw 20 mm XPS zelf in ons magazijn op te komen halen.