XPS isolatie platen - De Isolatiehal

  XPS isolatie platen

  XPS plaat, ideaal voor isolatie van vochtige omgevingen.

  XPS wordt gevormd uit Polystyreen (afkorting PS). Door dit te ëxtruderen, een productietechniek waarbij het vervormbare PS-materiaal door een matrijs heen geperst wordt, ontstaan XPS isolatieplaten. Bij De Isolatiehal zijn die beschikbaar in verschillende dikten variërend van 20 tot wel 100 mm. Onze platen hebben standaard een oppervlakteafmeting van 125 bij 60 centimeter.

  Gebruik XPS ten behoeve van muur-, wand- of vloerisolatie. Met name de drukvastheid maakt ze goed beloopbaar waardoor ze ten behoeve van laatstgenoemde toepassing uitstekend inzetbaar zijn.

  Neem contact op voor al uw vragen!

  XPS platen, gunstig geprijsd in verschillende dikten

  Ook de vochtbestendigheid van XPS plaat is ongekend. Wanneer een isolatiemateriaal zoals bijvoorbeeld PIR vocht opneemt, heeft dat een zeer negatief effect op de Isolatie-eigenschappen ervan. XPS platen zijn uiterst resistent tegen vocht vanwege hun gesloten celstructuur. Vandaar dat dit type materiaal goed kan worden toegepast in kelders en ter isolatie van vochtige funderingsmuren.

  De Rd-waarde geeft de mate van Isolerend vermogen van een materiaal aan. Deze waarde, ook wel kortweg R-waarde genoemd, duidt de warmteweerstand aan in een getal. Ter indicatie, XPS isolatie van 20 mm dikte heeft nog altijd een Rd-waarde van 0,6.

  A-kwaliteit voor B-keus prijzen: zo doen wij dat

  Al heel wat jaren houden de mensen achter De Isolatiehal zich bezig met de handel in hoogwaardige isolatiematerialen. Ons assortiment bevat ons leveringsgamma enkel B-keus-materialen. Dat betekent 100% beproefde en gekeurde kwaliteit XPS isolatie, dus zonder oneffenheden en beschadigingen. Desondanks zijn onze prijzen vergelijkbaar. Ons lage-kosten-model ligt daaraan ten grondslag. Wij hanteren een specifieke productfocus, kopen strategisch in en beperken onze overhead.

  De allerbeste XPS platen tegen de allerbeste prijs vindt men alleen in onze webshop.