Op zoek naar xps isolatie? Bij de isolatiehal zit u goed.

  XPS isolatie

  Uw energierekening bestaat uit elektra- en gasverbruik. Het zal u niet zijn ontgaan dat er de afgelopen jaren veel te doen is om het energieverbruik van bedrijven en particulieren omlaag te brengen. De aarde warmt immers op waardoor er veel aandacht is ontstaan voor het milieu. Overheden proberen het energieverbruik op diverse manieren terug te dringen.

  De heffingen op het verbruik van gas en elektra die via uw energierekening worden betaald, worden vrijwel jaarlijks door de overheid verhoogd. Vooral de energiebelasting op gasverbruik neemt snel toe. Het energieverbruik wordt daarmee ontmoedigd.

  De overheid stimuleert echter ook milieuvriendelijke maatregelen. Zo kan er in veel gemeenten subsidie worden verkregen wanneer u besluit om uw woning of bedrijfsgebouw (extra) te isoleren. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van XPS isolatie.

  Waarom kiezen voor XPS isolatie?

  XPS isolatie is sterk gelijkend aan het welbekende EPS oftewel piepschuim en wordt dan ook gemaakt van polystyreen. Doordat de wijze waarop XPS isolatie wordt geproduceerd iets afwijkt, krijgt dit product een aantal voordelen ten opzichte van EPS. Zo is XPS isolatie drukvaster, je duwt er niet zomaar doorheen. Deze platen zijn zelfs beloopbaar. Bovendien heeft XPS isolatie een gesloten structuur waardoor het beter bestand is tegen vochtindringing. Daarnaast is de isolatiewaarde beter. Het zorgt er met andere woorden beter voor dat warme of desgewenst koele lucht langer in uw woon- of bedrijfsruimte aanwezig blijft.

  Isolatiemateriaal

  Isolatie bij de Isolatiehal

  Isolatiehal.nl, voor al uw isolatiematerialen

  Besluit u om over te gaan tot het beter isoleren van woning of bedrijfsgebouw? Bekijk dan het assortiment op onze website eens aandachtig. Wij beschikken namelijk over een brede range prijsgunstige isolatiematerialen, allen van B-keus kwaliteit. De kwaliteit doet niet onder voor die van de bekende isolatiemerken maar de prijs is een stuk vriendelijker. Afgezien van XPS isolatie kunt u bij ons ook terecht voor:

  • Glaswol;
  • Pir isolatieplaten;
  • Resol-platen;
  • En voor nog veel meer andere isolatiematerialen en -oplossingen.

  Neem contact op met Isolatiehal.nl. Wij adviseren u graag bij uw isolatieproject.