Ma. - Vr. 08:30 - 17:00 uur
+31 (9)492 542 002

PIR platen dak

Een dak isoleren met behulp van PIR platen

Bent u op zoek naar prijsgunstig platdak isolatieplaten? Isolatiehal BV is gespecialiseerd in de handel in voornamelijk dakplaten van PIR.

Door PIR platen als dakisolatie op bijvoorbeeld een plat dak aan te brengen, behaalt u veel thermisch rendement. Warme lucht stijgt immers op waardoor in de winter veel stookwarmte verloren gaat. Deze warmte wordt overgedragen naar buiten. In de zomermaanden wordt het zonder isolatieplaten op het dak juist onaangenaam warm. Isolatieplaten voorkomt deze ongewenste temperatuureffecten.

Er zijn verschillende soorten isolatie beschikbaar voor uw woning en het isoleren van een dak in het bijzonder. Veelal wordt onderscheid gemaakt tussen:

Neem contact op voor al uw vragen!

PIR isolatie of PUR isolatie op uw dak?

U kunt kiezen tussen PUR platen (Polyurethaan) ter isolatie van uw dak en voor dakisolatie op basis van PIR (Polyisocyanuraat). Isolatiehal is vooral gespecialiseerd in B keus PIR isolatieproducten in vele hoedanigheden. PIR is feitelijk een opgewaardeerde versie van PUR. De mate van isolatie die kan worden gerealiseerd bij identieke dikten, is voor PIR groter. Een ander essentieel voordeel is dat de mate van brandbestendigheid van dakisolatie op basis van PIR, beter is dan bij PUR. Uw woning of gebouw wordt er met andere woorden ook nog eens veiliger door.

Maak gebruik van onze vergaande expertise

Isolatiehal levert PIR-gebaseerde isolatieplaten in verschillende uitvoeringen en dikten. Onze producten leveren ongekende thermische prestaties en verhouden zich qua prestatie ook nog eens prima in vergelijking tot A-merk isolatiematerialen.

Vraagt u zich af welke platdak isolatieplaten u het beste kunt gebruiken? Onze medewerkers beschikken over jarenlange expertise ten aanzien van isolatieprojecten. U bent welkom in onze isolatiehal gelegen aan de Dwarsdijk 6 in Helmond. Indien gewenst kunt u de juiste isolatieplaten voor uw dak direct meenemen om uw werkzaamheden meteen aan te kunnen vangen. Onze voorraden zijn aanzienlijk.

Op onze website ziet u welke producten op dit moment leverbaar zijn. Kijk ook eens bij de actuele aanbiedingen. Daarmee worden onze hoogwaardige PIR platen nog betaalbaarder.